ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Sala Puigverd atén a families amb nens i nenes amb lesions neurològiques que afecten al moviment i la postura. L’Objectiu és transferir el coneixement a les famílies per fer possibles els reptes particulars dels seus fills, en quan a l’aprenentatge d’habilitats motrius i personals ; al mateix temps de fer possible que esdevinguin famílies sanes i segures en la presa de decisions al llarg de la vida.

llegir mes

Sit up l'Alça

Sit Up l’Alça és un projecte de Salut i Educació Comunitària, que neix a Sala Puigverd l’any 2014 com a resultat d’un estudi fet al llarg de 10 anys al voltant de La Higiene de la Postura dins l’Aula Ordinària, concretament en maneres saludables de seure. Totes les taules i cadires d’una mateixa aula molt semblant en quan alçada. Tots els nens i nenes d’una mateixa classe són diferents també en alçada.

llegir mes

ASSOSIACIÓ CATALANA CONCEPTE HALLIWICK

“El Concepte Halliwick és una manera d’ensenyar a les persones a participar en activitats aquàtiques, a moure’s independentment a l’aigua i a nedar (…..) els beneficis inclouen aspectes físics, personals, recreatius, socials i terapèutics” (El Concepte Halliwick 2010. Comitè d’Educació i Recerca. Associació Internacional Halliwick (IHA).

llegir mes

FORMACIÓ

Els professionals de la Sala Puigverd son conscients de que el coneixement propi és limitat i que només es complementa amb el saber de l’altre. Es per això que creuen i aposten pel reciclatge continu i l’enriquiment amb aportacions que poden arribar de les àrees de coneixement que tinguin a veure amb l’objectiu de la Sala Puigverd.

llegir mes